Medlemskap

Ønsker du å bli medlem?

Vi benytter Klubbadmin til administrasjon av medlemmer. Klubbadmin er idrettens løsning for medlemsadministrasjonen. Klubbadmin er integrert med Minidrett, Sportsadmin og den nasjonale idrettsdatabasen.

For å melde deg inn i klubben må du lage deg en profil på "Minidrett", se link under. Under medlemskapsfanen søker du opp Brunlanes og Stavern rideklubb.

https://minidrett.nif.no/ 

Prisene listet opp under er gjeldene fra 01.januar 2022 da det ble vedtatt på årsmøte å

 nedjustere prisene.


.


Familiemedlemskap

.

Hvis du/ dere ønsker et familemedlemskap er det et hovedmedlem og øvrige husstandsmedlemmer (dvs. alle på samme bostedsadresse)                                    

600 NOK, pr. år

Ryttermedlemskap

.

Alle medlemmer over 16 år.

400 NOK, pr. år

Enkeltmedlemskap

.

Medlemmer under 16 år.

350 NOK pr. år

Medlemsfordeler

  • 5% rabatt på hesteforsikring hos Agria
  • Sportspris ved overnatting ved alle Thon Hotels ved å oppgi kode "TH24611245" ved bestilling.
  • Som medlem av en klubb i Norges Rytterforbund kan du nå få rabatt ved å reise med Fjord Line AS. Booking kode : Kunde nummer: 747237 eller ring +47 51464000 for mer info.
  • NRYF er medlem av Norges Idrettsforbund. Dette gjør at alle klubbmedlemmer hos NRYF, får tilgang til NIFs gunstige forsikringer og rabattavtaler for rimeligere klubbdrift. Tilbudene omfatter alt fra rabatter på leiebil, hotell og flyreiser, til avfallshåndtering, telefoni, nettbruk og forsikringer for både klubb og utøver. Du finner mer oversikt her. https://www.idrettsforbundet.no/tema/idrettsavtaler/